2018 åbner op for nye muligheder for at finde optimismen frem

Følg med i vores vej ind i et mere optimistisk syn på livet. kom og vær med til at skabe et bedre og mere optimistisk liv både for dig og andre, ved at prøve nye ting og udforske de gode og sjove oplevelser livet kan byde på.

Forøg dine chancer for at få et bedre liv, ved afspændingsøvelser, yoga, dybe og interessante foredrag der vækker dig og får dig til at ville vide mere om livet på den positive side.

Pluk det gode i livet og lev længere og mere glad i livet.

Vi har nogle dejlige foredrag og kurser planlagt, som du kan booke dig ind på eller tilmelde dig. Eller hvis ingen tilmelding er nødvendig, mød op og lær nyt. og mød andre der også har lyst til at finde ud af hvad det vil sige at være optimist og tænke mere positivt. Selv når livet byder på udfordringer og er svært.

Vi finder ud af at vende ting til andet end et “suk fra hjertet” når ting driller. Vi hjælper hinanden med at få det bedste frem i os vær især. Sammenhold og fællesskab gør stærk, kom og vær med.