Kursus den 25 og 26 august i Nyborg

Hej Alle dejlige optimister

Benyt jer af at vi skaber en fantastisk syner-gi og energi til selv udvikling. Det øger jeres kærlighed i familien. Når vi er flere løfter vi energien så Vi får større effekt af selv arbejdet.

Der er plads til max 12 på dette kursus. så skynd dig at tilmelde dig.

Kursus titel: Selvkærlighed, indre ro, indre frihed og familieopstilling.

Vi er så heldige at kunne tilbyde et kursus med underviser og mentor Nils Rosted.

 

Sted: Stendamsgade 2, 1 sal, 5800 Nyborg.

Dato: 25 og 26 august.

Tid: 10 til 17 lørdag og 10 til 16 søndag.

Pris 2000 kr. pr. deltager. Betales til Nils Rosted på konto 6516 3050087726 eller mobile pay på 41174607. Husk at skrive dit navn.

Minimum 6 deltagere – maximum 12 deltagere.

Tilmelding til Sheala Pedersen tlf. 61362236 eller på

FB under “optimisme, foreingen for alle der ønsker at tænke positivt”. 

Kursus info: Familieopstilling – eller systemisk opstilling – er en terapeutisk metode til at afdække de ubevidste prægninger, vi har med os fra det system, vi kommer fra, nemlig familien og slægten. Familieopstilling er en praktisk anvendelig måde at synliggøre og afdække skjulte mønstre og sammenhænge i familien. I en familie er der en iboende orden for de medlemmer, som er født ind i familien, eksempelvis skal børn være børn og forældre være forældre. Er rollerne byttet om, fungerer familien ikke optimalt. Det er usundt for et barn eksempelvis at skulle tage sig af sin mor, også selv om barnet gør det af kærlighed, og det er heller ikke godt for moren. Familiesystemet bliver sundt, når denne iboende orden opretholdes eller genoprettes. Vanskelige mønstre og forviklinger handler ofte om, at “noget” (fx en person, en følelse eller information) er ekskluderet. Når dette “noget” bliver bevidstgjort og får sin rette plads i systemet, bliver helheden tilsvarende mere harmonisk. Så vil du opleve, at du selv vil have lettere ved at falde til ro og finde på plads i dig selv og dit liv. Med udgangspunkt i dagligdags problematikker med fx arbejde, relationer, sygdom, vaner, mønstre, misbrug, konflikter, smerter eller parforhold og finde ud af, hvorfra problemet stammer fra.

Under kurset vil der løbende vises forskellige konstellationer og løsninger. Kurset bliver dermed levende og giver mulighed for oplevelser.

Anbefaling fra en af Nilss Rosted klienter: 

Længes du efter?.

INDRE RO
INDRE FRIHED
SELVKÆRLIGHED
VÆRE DIG

“Et helt fantastisk menneske, som nænsomt, varmt og indlevende formår at skabe tillid og lukke op til det, som har været smertefuldt i mange år. Hans evner til at spore ind, spotte og stille op, så man forløses, er mageløst og mere end magisk. Jeg er dybt taknemmelig for, hvad Nils har hjulpet mig med og giver ham mine varmeste anbefalinger. Uden tvivl den terapi, som på korteste tid har rykket mest. Af hjertet tak til Nils”
Jette Kraag Olsen

Niels Rosted arbejder som Coach, Healer og Mentor.

se mere på www.nilsrosted.com